ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ

H εγκατάσταση Φυσικού Αέριου με ατομικούς επίτοιχους λέβητες βρίσκει χρήση:

α) σε παλιές πολυκατοικίες με σύστημα κεντρικής θέρμανσης χωρίς αυτονομία
β) σε νέες πολυκατοικίες
γ) σε μονοκατοικίες.

Οι επίτοιχοι λέβητες μπορούν να λειτουργήσουν σε εγκατάσταση θέρμανσης με θερμαντικά σώματα ή με ενδοδαπέδια θέρμανση.

Η Thermoeco αναλαμβάνει τη μελέτη και την εγκατάσταση συστημάτων θέρμανσης φυσικού αερίου με επίτοιχους λέβητες που προσφέρουν ευελιξία και μέγιστη  εξοικονόμηση ενέργειας.

 

ΟΦΕΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ

Εξοικονόμηση Χρημάτων: Το φυσικό αέριο αποτελεί διαχρονικά την πιο οικονομική επιλογή, προσφέροντας ανταγωνιστικά τιμολόγια ως προς τις συμβατικές μορφές ενέργειας (πετρέλαιο, ηλεκτρικό ρεύμα κλπ.). Η εξοικονόμηση με το φυσικό αέριο στη θέρμανση, φθάνει έως και το 45% σε σχέση με το πετρέλαιο θέρμανσης. Με το φυσικό αέριο δεν απαιτείται εγκατάσταση δεξαμενής ενώ απαλλάσσεστε από τις δυσάρεστες οσμές και τα υπολείμματα του πετρελαίου.

Το φυσικό αέριο είναι διαθέσιμο όποτε το χρειάζεστε, κάθε στιγμή μέσα από το εγκαταστημένο δίκτυο. Δε χρειάζεται να το παραγγείλετε ή να είστε σε ετοιμότητα για την παραλαβή του και πληρώνετε πάντα μόνο όσο καταναλώνετε (δεν προπληρώνετε όπως με το πετρέλαιο).

Φιλικότητα προς το περιβάλλον: Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο καύσιμο. Δεν περιέχει ενώσεις θείου και  μονοξείδιο του άνθρακα, η καύση του είναι καθαρή και πρακτικά δεν εκπέμπει αιθάλη και αιωρούμενα σωματίδια, περιορίζοντας την ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι άοσμο αλλά προστίθεται χαρακτηριστική οσμή για την ανίχνευση πιθανής διαρροής του. Η χρήση του συμβάλλει σημαντικά στη μείωση του φαινόμενου του θερμοκηπίου. Είναι αναγκαίο οι ενεργειακές επιλογές μας να συνδυάζουν την αναπτυξη με την περιβαλλοντική προστασία.

 

 
Τα Τέλη Σύνδεσης είναι δώρο!

Επωφεληθείτε τώρα από την ασύγκριτη προσφορά στα τέλη σύνδεσης και αποκτήστε πρόσβαση στο δίκτυο φυσικού αερίου εντελώς δωρεάν!

 

Λάβετε δωρεάν μία οικονομοτεχνική προσφορά για εσάς. Καλέστε μας για να κλείσετε ραντεβού με έμπειρο μηχανικό μας για να μελετήσει τον χώρο σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε μας στο 2104952519