Η εταιρεία μας

Η Thermoeco είναι μία από τις εταιρείες με την μακροβιότερη ιστορία του χώρου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1959, στους Γαργαλιάνους Μεσσηνίας από τον Φωτόπουλο Ηλία με στόχο να αναπτυχθεί ως δύναμη στην τοπική αγορά των ειδών Ηλιακών, Υδραυλικών, Θέρμανσης και Ειδών Υγιεινής, συνδυάζοντας την επιχειρηματική ικανότητα και ανταγωνιστικότητα με σεβασμό στον άνθρωπο, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Το 1994 ανέλαβαν τα ηνία της εταιρεία ο Σταύρος Φωτόπουλος και η σύζυγος του Πλάγου Θεοδώρα που έως και σήμερα την συνδιοικούν με απόλυτη επιτυχία προωθώντας και αναπτύσσοντας τις πωλήσεις σε προϊόντα κατασκευής και εισαγωγής μας σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο!

Η διαχρονικά επιτυχής επιχειρηματική πορεία και καταξίωση της εταιρείας στηρίχθηκε στην εφαρμογή των εκάστοτε πιο σύγχρονων διαδικασιών και μεθόδων διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και στο υψηλής ποιότητας ανθρώπινο δυναμικό του. Διασφαλίζεται και ενισχύεται από ένα σύστημα εταιρικής διακυβέρνησης, με αποτελεσματική, ευέλικτη, ανθρώπινη, οργανωτική και διοικητική δομή και ένα στέρεο υπόβαθρο αξιών και κοινωνικής υπευθυνότητας, με κεντρικό άξονα την εξυπηρέτηση και σεβασμό του πελάτη.

Με συνεχή ανοδική πορεία, προμηθεύουμε με έναν τρόπο απλό, γρήγορο και ασφαλή, τους συνεργάτες μας σε όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό, προϊόντα Ελληνικής και Ευρωπαϊκής κατασκευής καθώς και εργοστασίων που κατασκευάζουν ειδικά για εμάς, όπως τα ηλιακά Thermoeco που μας καταξίωσαν σε όλη την Ελλάδα για την ποιότητα και την αξιοπιστία που παρέχουμε μέσα από τους πελάτες μας στον τελικό καταναλωτή.

Σήμερα, σε μια πλήρη ανάπτυξη της γκάμας των Υδραυλικών, Θέρμανσης, Ηλιακών και Ειδών Υγιεινής και με συνεχόμενα ανοδικά έντονη πορεία με σύμμαχο την αμέριστη εμπιστοσύνη των συνεργατών και πελατών μας σε εμάς και τα προϊόντα μας, στοχεύουμε σε μια από τις πρώτες θέσεις εφοδιασμού χονδρικής στην Ελλάδα.